3 tips på utemöbler för altanen

1. Weldon - byggbar hörnsoffa från Brafab.

Weldon är en skön och praktisk aluminiumgrupp med många fördelar. Allvädersdynorna klarar av att stå ute i regn, så om glömmer dynorna framme när det börjar regna behöver du inte vara orolig. Soffan är även staplingsbar så den tar minimalt med plats vid förvaring. Hörnsoffan är 226 cm x 226 cm i grunden men går att bygga på med extra mittdelar. Modellen finns med stomme i svart, vit och Beige.

2. Ashfield - byggbar hörnsoffa med bord från Brafab.

En smidig och nätt soffgrupp i konstrotting som enkelt får plats på mindre ytor. Bordets höjd möjliggör både middagar och sommarfika. Dynorna görs i olefintyg vilket ger dem bra motståndskraft mot slitage, smuts samt är snabbtorkande. Ashfieldserien tillverkas i beige eller grå konstrotting med färgmatchande dynor. I serien finns även pall samt fåtölj med fast eller justerbar rygg.

3. Klassikerserien - Karmstol A2 & bord från Grythyttan stålmöbler.

Den populära Klassikerserien har en speciell plats i mångas hjärtan, och är ett kärt inslag i många trädgårdar och täppor. Möblerna har sitt ursprung från 1930-talets funktionalistiska våg och bygger på samma bakomliggande tanke: design, komfort och funktionalitet. Ställ ut en stol eller soffa som solitär i trädgården och få en inbjudande plats för dagdrömmar, eller ställ ihop stolarna kring bordet för glada stunder med familj och vänner.

Möbelvård  & Guider

Mer Från Oss