Om Oss

Historien börjar 1947 då Emanuel Pettersson slår upp dörrarna till Möbler & Slöjd, i ett bostadshus på Geijersgatan i Luthagen. Verksamheten växte och blev vida omtyckt, bland annat på grund av den goda servicen. På 70-talet började vi verkligen växa ur våra lokaler vilket blev tydligt då vi hade ett 10-tal små möbellager lite här och det blev nu dags att hitta större lokaler. Vi fick tag på en tomt i Fyrislund vilket då låg utanför Uppsala där vi öppnade vår nya möbelbutik 1977.

Butiken har byggts ut många gånger sedan dess i takt med att verksamheten har vuxit och idag har vi Uppsalas största och bredaste möbelutbud samlat på 5.000 kvadratmeter. Butiken drivs nu av tredje generationen Pettersson där service och kvalitet är lika viktigt i dag som det var i slutet av 40-talet.

Besök gärna även våra två andra butiker i Uppsala:

Vålamagasinet– Design och inspiration sedan 1896. Uppsalas bredaste utbud av möbler och heminredning från kända designers och varumärken med fokus på nordisk design. Du hittar butiken på ovanvåningen i Boland City.

Storvreta möbler – Upplands största möbeloutlet belägen i centrala Storvreta. Här hittar ni ett bredd och prisvärt utbud av möbler, främst soffor och sängar.Våra medarbetare

VD

Försäljning Mattor

Lager

Ekonomi

Försäljning

Försäljning

Lagerchef

Lokalchef/Inköp

Ekonomichef

Ekonomi

Försäljning

Inköp/Inredning

Försäljning

Försäljning

Försäljning

Webb/Sociala Medier

Verksamhetschef

Butikschef/Försäljning

Marknad & Inköpschef/Försäljning