5 tips till bättre belysning

Belysning är ett viktigt verktyg när det kommer till att skapa mysig stämning i hemmet. Hos oss hittar du belysning till alla tillfällen, oavsett om du behöver bra allmänbelysning, dämpad stämningsbelysning eller praktisk funktionsbelysning. Inspireras av våra tips och ge hemmet nytt liv.

Taklampan är ett bra allmänljus som ger en fin bas men den behöver lite stöd av mer belysning då den kan ge ett begränsat ljus och mörka hörn. Använd gärna taklampan som en praktfull inredningsdetalj.

Våga vara lekfull i din ljussättning. Låt belsyningen bli en naturlig och dekorativ del av inredningen. Skapa stämning i rummet genom att rikta ljuset mot en tavla, vacker tapet eller något annat du tycker om.

Komplettera ditt allmänljus med minst två ljuskällor till. Placera gärna lampor på platserna dit taklampans sken inte når.

Sovrummet har flera behov. Här se vi gärna att det innehåller både funktionsljus och dämpad mysbelysning. Dimmer är därför en smart lösning. Rikta gärna ljus på gardiner som hänger vid fönstret för att lyfta fram detaljer och skapa en lyxig känsla i rummet.

Möbelvård  & Guider

Mer Från Oss